О NAS

O PODJETJU2018-12-17T12:26:54+00:00

Kdo smo

N-Taxi, N-Tours je družinsko podjetje, ki se nahaja v zdravilišču Rogaška Slatina in se ukvarja s prevozom oseb in prtljage in poslovnim svetovanjem v turizmu po Sloveniji in tujini.

Predlagamo taxi usluge višjega razreda (Mercedes Benz GLE klassa,Mercedes Benz E-klassa – 1-4 osebe, Mercedes Benz V klassa – 4-7 oseb in še več drugih v celotnem avtoparku), dopolnilno tudi Rent-a-car, seveda z ugodnim razmerjem cene in storitve. Svetujemo tudi usluge prevoza na ekskurzije v razne turistične kraje, poleti na morje, pozimi na smučišča, celo leto pa v zdravilišča. Naše usluge so tudi prevozi – transferji na letališča, avtobusna postajališča, pristanišča, železniške postaje v Sloveniji in tujini z znanjem ruskega, angleškega, italijanskega, nemškega, hrvaškega in srbskega jezika.

Z našimi uslugami želimo popolnoma zadovoljiti želje strank po ugodnem bivanju na oddihu. Imamo zelo kvalitetne, dobre in prijetne izkušnje z gosti iz Slovenije in seveda iz vse Evrope, Rusije, Ukrajine, Azerbajdžana in drugih bivših republik ZSSR in zato želimo skupaj zagotoviti kompletne počitnice za vas.
Naše usluge ponujamo že 10 let in naša odlika se kaže seveda, da v vsem ustrežemo gostom, ki jih imamo vsako leto vedno več.

Mercedes Benz E Class